Reference 4

 Stefania je nádherná bytost, ktorá mi pomohla na mojej ceste k uzdraveniu, za co jej zo srdca  dakujem. Bola prvym clovekom, ktory skutocne chapal, cim si prechadzam a vedel pochopit moje stavy, pretoze si nimi presla tiez a zazila ich sama na sebe. To mi dodalo nesmiernu ulavu a pokoj, pretoze cele roky ma vsetci oznacovali za hypochondra, klasicki lekari to zase zhadzovali na psychiku, ze som len labilna a nic mi nie je. Rodina sa mi sice snazila pomoct, ale nevedeli ako a dlhodobo nic nefungovalo.

❣️ Najviac si na nej vazim, ze je presne moja krvna skupina, co sa tyka autenticity, otvorenosti a dovery. Hned som vycitila, ze to, comu sa venuje, je jej poslanim a skutocne ju to naplna. Nerobi to pre peniaze a naozaj vam chce len to najlepsie. Vdaka tomu viete usetrit doslova roky zivota, ktore by ste stravili hladanim a overovanim roznych pristupov a znaciek, ponukajucich skutocne kvalitne doplnky stravy.

❣️ Vdaka Stefanii si mozete dovolit preskocit celu frustrujucu “pokus-omyl” fazu, pretoze, sice kazdy organizmus potrebuje jedinecny pristup, principy, ktore sa opakuju a potrebujeme si ich osvojit, su nemenne.

❣️ Dakujem jej za vsetky poznatky, ktore mi s laskou odovzdala, ci uz ohladom jedla, non toxic kozmetiky a domacnosti. Pomohla mi naucit sa, co znamena  STARAT SA O SEBA. Zmena stravy bola 1. krokom, ktora mi uz po mesiaci doslova zmenila zivot a mohla som zacat spoznavat, co to znamena citit sa zdravo. Po 12-tich rokoch zhorsujucich sa chronickych problemov, kedy som videla jedine riesenie v odchode z tohto sveta, som zazila doslova znovu-narodenie a skutocne zijem vyrok:
 byt zdravy je volba, staci sa rozhodnut 🙂
*telo je uzasnym darom, ktore sa dokaze samouzdravovat, len mu treba prestat stat v ceste 
✌️

Mária Gališinová
https://mg-studio.sk/

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *